HUR FUNGERAR RENTIFIED?

Rentified är en mötesplats för hyresvärdar och hyresgäster. Syftet med Rentified är att skapa en trygg, säker och bekväm plattform för hyresvärdar och hyresgäster att hitta varandra. Vårt mål är att förse både hyresvärdar och hyresgäster med verktyg och tjänster som lägger en god grund för en så bekväm hyresperiod som möjligt. 

Processen är relativt enkel. Hyresgäster och hyresvärdar skapar profiler i vårt system där de berättar om sig själva och vad de söker. Vårt system matchar sedan ihop hyresvärdar och hyresgäster som passar bäst och vi hjälper sedan till med hela processen som hyresrådgivare. Under hyresperioden hjälper vi även till med praktiska saker i hemmet så att både hyresvärdar och hyresgäster kan känna sig lugna och bekväma under hela hyresperioden. Vi har byggt upp Rentified på ett sätt som gör att man alltid kan få hjälp.

RENTIFIED SERVICEAVGIFT

Självklart betalar hyresgästen en hyra till hyresvärden men när man hyr via Rentified betalar man även en serviceavgift som ersättning för de externa tjänsterna vi förser våra användare. Hyran och serviceavgiften sammanställs till en månadsavgift.

Vår serviceavgift varierar från hyresvärd till hyresvärd men vi tar ut en serviceavgift på ca 10-15% av den satta hyran. Serviceavgiften läggs på den ordinarie hyran. Hyresgästen är den som främst nyttjar våra tjänster och därmed faller serviceavgiften som en extra avgift på hyran. 

VI FINNS MED UNDER HELA HYRESPERIODEN

Med Rentified är det aldrig långt till hjälp. Även de allra minsta problemen kan vara jobbiga att handskas med på egen hand. Därför finns vi med under hela hyresperioden så att du som hyresgäst eller hyresvärd alltid har något att vända er till. Vi finns med som bollplank och stöd för diverse motgångar som kan uppstå, allt för att skapa en så trygg och bekväm hyresperiod för dig. Vi ber dig att aldrig tveka på att kontakta oss. Vi finns här för din skull och vi är ivriga på att få hjälpa dig.

Vi ser fram emot en trygg och bekväm hyresperiod tillsammans med dig.