UTFORSKA VÅRA TJÄNSTER

Det ska vara tryggt, enkelt och bekvämt att hyra och hyra ut i andra hand. Därför har vi tagit fram tjänster som specifikt hjälper dig som vill hyra eller hyra ut en bostad. Vårt mål är att du enkelt ska kunna hitta rätt bostad eller hyresgäst så snart som möjligt till så bra villkor som möjligt. Vi är med dig hela vägen från att du börjar söka bostad/hyresgäst ända fram till hyresperiodens slut. I våra tjänster ingår även vår "handyman" som i praktiken innebär att du aldrig har långt till hjälp i hemmet. Vi tror på att förutsättningen för en trygg och bekväm vardag för alla är att veta att det alltid finns hjälp att få.

DETTA INGÅR I VÅRT SERVICEPAKET

Verifierad symbol.png

Noga verifierade hyresgäster & hyresvärdar

Hyressättning_symbol.png

Rådgivning kring hyressättning

Hyresavtal symbol.png

Hyres- & Avtalsrådgivning -Lagenliga avtal

Fakturering symbol.png

Garanterade Hyresbetalningar

Felanmälan_symbol.png

Tillgång till vår Handyman

Kontrollbesiktning symbol.png

Kontinuerliga kontrollbesiktningar

LEV FRITT, HYR BEKVÄMT

SERVICEPAKETET FÖRKLARAT

Verifierad symbol.png

Noga verifierade hyresgäster & hyresvärdar

På Rentified är det väldigt viktigt för oss att alla våra användare känner sig trygga i att både använda våra tjänster och hyra ut utan bekymmer. Därför har vi tagit fram ett rating-system som verifierar användarna baserat på hur väl man sköter sig. Alla användare har en genomsnittlig rating mellan 0-5 poäng. 0 poäng betyder att man inte skött sig så bra och 5 poäng betyder att man varit en utmärkt användare. Man har olika rating som uthyrare och hyresgäst. Ratingen påverkas av flera faktorer både på vår plattform och hur man behandlar och beter sig mot andra användare. Vi skickar kontinuerligt ut undersökningar till alla en användare varit i kontakt med för att bilda en så god uppfattning av användaren som möjligt. Om användaren missköter sig får den dålig rating. Att missköta sig kan vara t ex att man inte betalar hyran i tid, att man inte följer punkter man satt i hyresavtal eller att man publicerar felaktiga uppgifter i sin annons. 

Vi är otrolig stolta över vårt rating-system då det hjälper användarna att veta exakt vem man ska akta sig för och vilka man med trygghet kan lita på. 

Om du vill veta mer om hur vårt rating-system fungerar kan du läsa mer här!

Hyressättning_symbol.png

Rådgivning kring hyressättning

Som hyresvärd är det viktigt att veta hur mycket man får begära i hyra. Eftersom att hyressättningen bestäms av lagar och regler måste man veta vad det är som gäller. Vi hjälper er ta fram rätt hyra så att ni undviker tvister med hyresgästen. Vi tittar väldigt noga på vad som gäller i just ert område och vad som anses vara skälig hyra för just er bostad under era omständigheter.

Hyresavtal symbol.png

Hyres- & Avtalsrådgivning -Lagenliga avtal

Juridik är inte alltid lätt men det är trots det ert ansvar att ett lagenligt och korrekt avtal upprättas inför er hyresperiod. Vi har tagit fram heltäckande avtal som ni kan anpassa efter era behov. Vi erbjuder även kostnadsfri hyresrådgivning så att ni alltid vet vilka regler och lagar som är aktuella. Med vår hyres- och avtalsrådgivning kan ni känna er trygga med ett korrekt och lagenligt hyresavtal.

Fakturering symbol.png

Garanterade hyresbetalningar

På Rentified är det viktigt att man känner sig trygg och bekväm. Därför förser vi garanterade hyresbetalningar för att skydda både hyresvärden och hyresgästen. Alla kan hamna efter och bli lite sena med hyran ibland. För att undvika tvist eller i värsta fall uppsägning av hyresavtal garanterar vi på Rentified att hyran betalas in till hyresvärden oavsett om hyresgästen betalat hyran eller inte. Detta skapa en tillit mellan hyresgästen och hyresvärden och man bygger en starkare hyresrelation. Rentified garanterar hyresbetalningar i upp till 1 månad var tolfte månad.

Felanmälan_symbol.png

Tillgång till vår Handyman

Vår handyman är en unik tjänst och vi är otroligt stolta över denna tjänst. Hur många gånger har man oroat sig för att en lampknapp gått sönder, diskmaskinen slutar fungera eller att man råkar repa listerna. Vår handyman kan fixa nästan allt och vi hjälper er alltid med rådgivning och hjälp. Självklart finns det begränsningar men generellt så skapar vår handyman en tryggare vardag för alla. Prata med en Rentified agent om du har frågor kring specifika tillfällen där vår handyman skulle kunna rycka ut.

Kontrollbesiktning symbol.png

Kontinuerliga kontrollbesiktningar

För att säkerställa att både hyresvärden och hyresgästen kan sova gott om kvällarna har vi även tagit fram tjänsten kontrollbesiktningar. Vi utför kontrollbesiktningar med jämna mellanrum för att säkerställa att bostaden är i gott skick och att allt fungerar som det ska. Vi lämna kontinuerliga rapporter till hyresvärden och hyresgästen så att samtliga parter alltid är uppdaterade på läget. Med professionella kontrollbesiktningar är det väldigt lite som vi missar och vi upptäcker oftast fel innan de blir allvarliga.