VÅR VISION & VÅRT UPPDRAG

Det ska vara tryggt, enkelt och bekvämt att hyra och hyra ut sin bostad i andra hand. Vår vision är att skapa en andrahandsmarknad som inte känns skrämmande. Att hyra en bostad i andra hand ska vara lika naturligt som att gå ner till matbutiken och köpa mjölk. 

I dag finns det många problem på andrahandsmarknaden bl.a. att många inte vet vilka regler som gäller, bedrägerier, skadegörelse som inte ersätts och många fler. Vi tog en ordentlig titt på andrahandsmarknaden och kom fram till en modell på hur vi tycker att det borde fungera.

Som alltid när man ska skapa något bättre utförde vi undersökningar för att komma fram till de största problemen. I våra undersökningar kom vi fram till att de flesta känner

- Osäkerhet kring vilka regler som gäller

- Osäkerhet kring vad som bör stå i ett hyresavtal

- Oro för oseriösa hyresgäster och hyresvärdar

- Oro för skador i hemmet (för både hyresgäster och hyresvärdar)

- Oro för obetalda hyresbetalningar

För att lösa problemen samlade vi experter och proffs för att ta fram ett servicepaket som hjälper till att lösa alla de största problemen på andrahandsmarknaden.

I Servicepaketet erbjuder vi bl.a. hyres- & avtalsrådgivning för de som är osäkra på lagar och regler och vilken hyra man ska ta och hyresgaranti för de hyresvärdar som är oroliga över att hyran inte kommer betalas.

 

För att skapa en ännu tryggare och bekvämare marknad har vi även byggt ett avancerat rankningssystem. Alla våra användare blir rankade efter omdömen av andra användare. Även aktiviteter på vår plattform påverkar användarnas rankning. Vårt system gör även en bedömning baserat på profilbeskrivningen och övriga detaljer i användarnas profil.

I vårt servicepaketet introducerar vi även en helt ny och unik tjänst vi kallar "Handyman". Handyman-tjänsten ingår för alla våra hyresgäster och hyresvärdar. Hyresgäster och hyresvärdar kan när som helst ringa in till oss och be om hjälp med småfix i hemmet. Vi brukar säga att man ska ringa oavsett storlek på problem så försöker vi lösa det tillsammans. Man har alltså tillgång till en helt egen Handyman under hela hyresperioden! Vi tog fram Handyman-tjänsten på grund av oron många har över att saker och ting ska gå sönder när man hyr eller hyr ut. Handyman-tjänsten hjälper hyresvärdar att känna att de kan hyra ut utan oro och även hyresgäster att känna att de inte behöver oroa sig för att något ska gå sönder utan kan slappna av till fullo under sin hyresperiod.

VI LÖSER DET MED

Verifierad symbol.png

Noga verifierade hyresgäster & hyresvärdar

Hyressättning_symbol.png

Rådgivning kring hyressättning

Hyresavtal symbol.png

Hyres- & Avtalsrådgivning -Lagenliga avtal

Fakturering symbol.png

Garanterade Hyresbetalningar

Felanmälan_symbol.png

Tillgång till vår Handyman

Kontrollbesiktning symbol.png

Kontinuerliga kontrollbesiktningar

LEV FRITT, HYR BEKVÄMT